Стани част от нашия екип!

регистрирай се
за нас

Обичаш да се забавляваш докато работиш за любимите си брандове? Тогава стани част от младия и вдъхновяващ екип на Promoter.bg®! Регистрирай се в нашата платформа, получавай постоянно оферти за работа в удобно за теб време и създай нови вълнуващия познанства и приятелства.

Мотивационна програма

Вътрешна мотивационна програма с финансови и нефинансови стимули за всички промоутъри. Програмата е обвързана с резултатите от всяка кампания. Възможност за стаж, тренинги и цялостна оценка на представянето през годината.

Мобилна апликация PromoSNAP®

Ставайки член на екипа на Promoter.bg®, ще имаш възможност да имаш личен профил на мобилната апликация PromoSNAP®. Чрез нея можеш да виждаш графика си за седмица, да изпращаш възможността си за работа, да отчиташ всяка акция бързо, лесно и удобно.

Над 5 000 активности всяка година

Възможностите за работа са неограничени – всякакъв тип промоции в магазините, на открити локации, в молове, специални събития и нощни промоции за едни от любимите ти марки.

Над 500 активни промоутъра

Екипът на Promoter.bg® е разположен в 20-те най-големи града в България. Стани част от него и изкарвай пари докато се забавляваш.

Тук имам възможност да работя в удобно за мен време, да изкарвам добри пари и да се забавлявам междувременно.

Нощните промоции и специалните събития са моята страст!

Освен това, възможностите за развитие в сферата на маркетинга са нещо, което ме вълнува,

а специалистите от Promoter.bg винаги са насреща, като ми помагат да се развивам

Елица

Запознай се нови хора и създай вълнуващи приятелства!

С работата си за Promoter.bg® ще имаш възможността да работиш в млад и амбициозен екип със сериозни познания в сферата на маркетинга и рекламата. Ще се срещнеш с множество нови и интересни хора, ще създадеш важни приятелства, а забавлението е гарантирано!

регистрирай се